Kamertarieven

In de slaapkamers ligt de nadruk op comfort. De aankoop van de meest voortreffelijke bedden en beddengoed op de markt was het eerste dat ons te doen stond. Elke slaapkamer werd nadien afzonderlijk ingericht , waarbij gebruik gemaakt werd van materiaal, een kleurenschema en meubilair op maat gemaakt voor elke kamer. Mooie marmeren baden van topkwaliteit met krachtige chroom douches en Aveda producten. Voeg daar vervolgens nog enkele gadgets aan toe om de belevenis te vervolmaken - flat screen LCD TV's, een DVD bibliotheek, Tivoli wekkerradio's en breedbandtoegang. De Deluxe en Junior Suites zijn bijzonder luxueus waarvan enkele die beschikken over smeedijzeren bedden en inloopdouches. Gelieve hieronder onze kamertarieven terug te vinden:
 • Standaardkamers

  Standaardkamers

  Het tarief voor onze Standaard Tweepersoonskamer en Twin kamers bedraagt £ 125 (ongeveer € 185) per kamer per nacht, inclusief een volledig Engels ontbijt. Gelieve voor meer informatie en afbeeldingen hier te klikken.

 • Deluxe kamers

  Deluxe kamers

  Het tarief van onze Deluxe Tweepersoonskamer en Twin kamers bedraagt £ 175 (ongeveer € 260) per kamer per nacht, inclusief een volledig Engels ontbijt. Gelieve voor meer informatie en afbeeldingen hier te klikken.

 • Tarieven Junior Suite

  Tarieven Junior Suite

  Het tarief voor onze Junior Suites bedraagt £ 225 (ongeveer € 330) per kamer per nacht, inclusief een volledig Engels ontbijt. Gelieve voor meer informatie en afbeeldingen hier te klikken.

 • Additionele informatie

  The George in Rye is het enige 4-sterrenhotel in Rye en "1066 Country".
  Al onze kamertarieven zijn inclusief een volledig Engels ontbijt en BTW.
  Voor een boeking van één nacht op zaterdag wordt een supplement van £ 50 per kamer aangerekend.
  Reservaties kunnen bevestigd worden door middel van een kredietkaart of pinpas. In geval van annulering moet dit minstens 48 uur voor aankomstdatum meegedeeld worden om een boete, gelijk aan het tarief van een overnachting, te vermijden.

  Gelieve te bellen naar +44 (0) 1797 222114 om te reserveren of te e-mailen naar stay@thegeorgeinrye.com
  We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in The George in Rye.