Sign up for news and special offers
Facebook
Twitter


Ontdek Rye

 • Rye

  Rye

  Rye is ondergedompeld in geschiedenis en karakter en in de 18de eeuw rustte de welvarendheid evenveel op smokkelen als om het even welke andere handel. U kunt kuieren in de kasseistraten van Rye of in de smalle steegjes, een bezoekje brengen aan de plaatselijke historische monumenten en een variëteit aan speciaalzaken, van kunstgalerijen en kledij tot antiek en boeken.

 • Camber Sands

  Camber Sands

  Camber Sands is de enige zandduin in Oost-Sussex. Het is een waardevolle habitat voor heel wat verschillende planten en dieren, alsook jaarlijks een populaire bestemming voor duizenden vakantiegangers.  Het is een korte rit van Rye of volg de fietsroute van Camber, waarbij je passeert langs de Rye Windsurfing school of vraag de weg aan de receptie.

 • De haven van Rye

  De haven van Rye

  De haven van Rye - De haven van Rye is een vlak, open en historisch landschap met een natuurreservaat dat kan bezocht worden van Rye, Winchelsea Beach en de haven van Rye. Er zijn vier schuilhutten voor vogelobservatie opdat bezoekers de rijkdom aan dieren in het wild zouden kunnen observeren. Het gebied bevat tevens een aanzienlijk historische waarde omwille van de militaire fortificaties van de 16de, 19de en 20ste eeuw.

  Great Dixter nabij Northiam is het geboortehuis van Christopher Lloyd, die zijn hele leven wijdde aan het creëren van één van de meest experimentele, opwindende en constant veranderende tuinen van deze tijd. De hoofdstraat van Tenterden wordt gekenmerkt door een schat aan historische winkels en huizen, daterend uit de tijd van de 15de tot 18de eeuw, waarvan vele nog hun originele gevel hebben. Andere bezienswaardigheden omvatten de bekende Slag bij Hastings in 1066, het fascinerende panorama van Dungeness, Het kasteel van Bodiam en de oude stad van Hastings. Er zijn eveneens talrijke familieattracties, namelijk de stoomtrein van Romney, Hythe en Dymchurch, alsook Smugglers' Adventure (Avontuur van de smokkelaar) (Hastings). Plaatselijke cinema's zijn gevestigd in Hastings en Ashford.