Sign up for news and special offers
Facebook
Twitter


Over Ons

Het hotel, gelegen in het centrum van Rye, Oost-Sussex, werd onlangs gerenoveerd met als doel een van de prachtigste verborgen plekjes aan de Zuidkust en Zuidoost Engeland te creëren. Rye ligt 80 kilometer ten zuiden van Londen en is dichtbij de Kanaaltunnel, de Eurotunnel terminal in Folkestone en de Eurostar terminal in het Ashford International Station.

Het gebouw dateert van 1575 en is een benijdenswaardig erfgoed; het heeft zelfs een originele Georgische danszaal die gebruikt wordt voor decadente huwelijken en banketten. Er werd een eclectisch en eigentijds design aan het historisch gebouw toegekend, waarbij gebruik gemaakt wordt van een breed gamma aan antiek en modern meubilair, materiaal en plaatselijke kunst. Het resultaat is een aangename mix van oud en nieuw die zorgt voor een ontspannen, informele en persoonlijke sfeer.

Rye op zich verschilt van om het even welke stad in Engeland. Een middeleeuws stadsgezicht dat precies in de tijd is blijven stilstaan en een fascinerende geschiedenis maken van Rye het ideale toevluchtsoord voor ontspanning of romantiek. Gesitueerd op ongeveer 6 kilometer van het witte strand van Camber Sands waar de zeelucht altijd heerlijk is, om het even wanneer in het jaar. Met meer dan genoeg om enkele avonden te vullen, kijken wij er naar uit om u te verwelkomen in ons hotel.