Kamerprijzen

In de slaapkamers ligt de nadruk op comfort. De aankoop van de meest voortreffelijke bedden en beddengoed op de markt was het eerste dat ons te doen stond. Elke slaapkamer werd nadien afzonderlijk ingericht , waarbij gebruik gemaakt werd van materiaal, een kleurenschema en meubilair op maat gemaakt voor elke kamer. Mooie marmeren baden van topkwaliteit met krachtige chroom douches en Aveda producten. Voeg daar vervolgens nog enkele gadgets aan toe om de belevenis te vervolmaken - flat screen LCD TV’s, een DVD bibliotheek, Tivoli wekkerradio’s en breedbandtoegang. De Deluxe en Junior Suites zijn bijzonder luxueus, waarvan enkele beschikken over smeedijzeren bedden en inloopdouches. Gelieve hieronder onze kamerprijzen terug te vinden:
 • Standaard Tweepersoonskamer

  Standaard Tweepersoonskamer

  De prijs voor onze Standaard Tweepersoonskamer en Twin kamers bedraagt £ 125 (ongeveer € 185) per kamer per nacht, inclusief een volledig Engels ontbijt. Gelieve voor meer informatie en afbeeldingen hier te klikken.

 • Deluxe Tweepersoonskamer

  Deluxe Tweepersoonskamer

  De prijs van onze Deluxe Tweepersoonskamer en Twin kamers bedraagt £ 175 (ongeveer € 260) per kamer per nacht, inclusief een volledig Engels ontbijt. Gelieve voor meer informatie en afbeeldingen hier te klikken.

 • Junior Suites

  Junior Suites

  De prijs voor onze Junior Suites bedraagt £ 225 (ongeveer € 330) per kamer per nacht, inclusief een volledig Engels ontbijt. Gelieve voor meer informatie en afbeeldingen hier te klikken.

 • Overige informatie

  The George in Rye is het enige 4-sterrenhotel in Rye en "1066 Country".
  Al onze kamerprijzen zijn inclusief een volledig Engels ontbijt en BTW.
  Voor een boeking van één nacht op zaterdag wordt een supplement van £ 50 per kamer aangerekend.
  Reservaties kunnen bevestigd worden door middel van een krediet- of debetkaart. In geval van annulering moet dit minstens 48 uur voor aankomstdatum meegedeeld worden om een boete, gelijk aan het tarief van een overnachting, te vermijden.

  Gelieve te bellen naar +44 (0) 1797 222114 om te reserveren of te e-mailen naar stay@thegeorgeinrye.com
  We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in The George in Rye.